translate
The tool enables a direct, mechanical translation of the text to be made on the website. Neither LEOSS nor LEOSS ADRIA KOD can be held liable for the correctness of the translation.

  Slovensko 

  Hrvatska

  početna

  nazad

  printaj

  zemljovid stranice

  e-mail
domov
ZEBRA PISAČI ZA ISPIS RAČUNA I TISAK NALJEPNICA S MOBILNOG TELEFONA: najveći proizvođač [URL >>
dobavljači

informatizacija logistike

LEOSS Adria - Kod d.o.o.
Kamenarka 25a, Poslovna zgrada REM
10010 Novi Zagreb
Hrvatska
Tel.: +385 1 2015 500
Faks: +385 1 2015 502
GSM: +385 91 2015 500
E-mail: leoss@leoss.eu

LEOSS d.o.o.
Dunajska 106
SI-1000 Ljubljana
Slovenija
Tel.: +386 1 530 90 20
Faks: +386 1 530 90 40
GSM: +386 40 480 006
E-mail: leoss@leoss.si


ZEBRA
http://www.zebra.com/

Zebra Technologies Corporation preteča je u označavanju bar kodom, 2D kodom i RFID, te omogućuje inovativna i pouzdana rješenja za etiketiranje i tiskanje različitim tvrtkama u preko 100 zemalja. Na njih se oslanja više od 90 % tvrtki s Fortunove liste 500 najuspješnijih, koje trebaju opremu za označavanje. Glavni razlog 35 godina poslovanja tvrtke su inovativna rješenja te proizvodi. Otporni, robusni i pouzdani.

Mi imamo najviši partnerski status Zebra PremierPartner u Sloveniji

Tvrtke koje se oslanjaju na Zebru, u usporedbi sa svojim konkurentima dobivaju na efikasnosti, produktivnosti, kvaliteti, sigurnosti, nižim troškovima i boljoj podršci kupcima, te im Zebra pomaže u svim situacijama u okviru programa PartnersFirst®. Ona također pomaže u integriranju tehnologija bar koda i RFID u poslovanje i aktivnosti svojih klijenata.

Svi stolni pisači etiketa Zebra odgovaraju zahtjevima "Energy Star" programa

Zebra Corporation je u svijetu već prodala više od pet milijuna pisača, koja uključuje printere usmjerene na mobilne aplikacije, kao i one za ispis kartica te za pametne oznake (RFID). Pored tiskača kao jednne od traženih roba, tu je i oprema za njihov dizajn i tisak ZebraDesigner, te repromaterijal, uz odličnu korisničku podršku (ZebraCare).

Zebrina ponuda uključuje profesionalne pisače, naljepnice i ID kartice, dodatke za pisače i pribora te iznimno kvalitetan repromaterijal. Neki pisači dopuštaju i enkodiranje RFID, ali i izmjenu bar kodova, teksta, grafike, fotografije itd. također u područjima kao što su minijaturni integrirani sklopovi.

Obzirom na broj grafičkih tehnika i široku paletu svih vrsta i veličina Zebrinih pisača za očekivati je da je moguće pronaći pravo rješenje za optimizaciju u svakoj fazi poslovanja. Kada su u pitanju rješenja za tisak, Zebra je daleko prije od svih.

Katalog

Podrška

Vezani proizvodi

  na vrh 

  nazaj

HONEYWELL
http://www.honeywellaidc.com/en-GB/Pages/default.aspx

Honeywell International, sa sjedištem u američkoj saveznoj državi New Jersey i s 36 milijarda američkih dolara godišnjeg prometa, igra vodeću ulogu na globalnom tržištu tehnologije. Njegova proizvodnja tehnološki sofisticiranih proizvoda i usluga direktno je usmjerena ispunjenju korisnikovih želja. Honeywell je također jedan od glavnih igrača automobilske, zrakoplovne i svemirske industrije, kontrole pristupa, a sa svojim proizvodima je u gotovo svakoj kući brinući za osnovne potrebe kućanstva, na primjer, grijanje.

Na područje naprednih tehnologija za prikupljanje i obradu podataka ušli su 2007 kupnjom Hand Held Products (HHP + Welch Allyn Data Collection). 2008 sledio je Metrologic, a početkom 2012 preuzemom EMS-ja, vlasnika LXE te završilo preuzemom Intermeca. Time je Honeywell učinio vrlo važan korak za dopunu ponude proizvoda i usluga RFID rješenjima te rješenjima za označavanje (printeri etiketa).Preuzemi su strateška odluka, jer se Metrologic zadnjih godina smatra tvrtkom s najboljim rješenjima u području POS čitača, a Intermec poseduje najviše RFID patenta, kao i printere etiketa, što je značajna konkurentska prednost u odnosu na ostale bez asortimana printera. Honeywell je već desetljećima sinonim za kvalitetu, ručni terminal Dolphin je jedan od legendarnih mobilnih terminala, koji pričaju priče o uspjehu globalnih logističkih poduzeća: UPS, DHL, TNT, FED-EX, kao i tvrtka Intereuropa d.d.

LEOSS je Honeywell H1 Partner u Sloveniji

Na temelju višegodišnjeg iskustva i suradnje u području bar koda i RFID tehnologije, Honeywell je LEOSS-u dodijelio prestižni partnerski status; LEOSS je i formalno "Honeywell H1 Partner". Prednosti ovog statusa nisu samo u kraće vrijeme isporuke, najniži trošak opreme za bar kod, maksimalna podrška od strane dobavljača LEOSS-u, nego je to i niz obveza prema klijentima. Tako osiguravamo visok standard razine usluge, podršku, savjetovanje, prije, tijekom i nakon kupnje, pomažemo i brinemo za brzu integraciju Honeywell opreme u poslovanje klijenta (optimizacija radnih procesa).

Pronađite katalog proizvoda Honeywell (AIDC Division)

IT paketna rješenja na terminalima pronađite na linku www.mleoss.com

Podrška


Vezani proizvodi

  na vrh 

  nazaj

EURO PLUS
http://www.europlus.si/?uid=00019

LEOSS Adria-Kod d.o.o. tijekom godina iskustva s paketom programa NiceLabel dosegao je najviši partnerski status (NiceLabel Platinum Partner). Kako bi korisnicima osigurali maksimalnu podršku, spremamo naše iskustvo u baze znanja sa širokim opsegom obilježavanja i automatske identifikacije, te bežične pokrivenosti podacima. Dokaz su mnogi zadovoljni kupaci, s mnogim slučajevima dobre prakse o uspješnom korištenju barkodova i RFID.


Prijenos Vaše testne verzije (30-dana)

Priloženi softver za tiskanje naljepnica NiceLabel jedno je od priznatih rješenja za oblikovanje i ispis bar kodova, 2D kodova i pametnih oznaka (RFID). Odlikuje se kombinacijom profesionalnih performansi i jednostavnosti upotrebe, koji su u današnjem svijetu jedni od ključnih parametara kada se radi o donošenju odluka u odabiru programa. Dokaz je treće uzastopno svrstavanje na vrh svjetske ljestvice programskih rješenja ove vrste u nezavisnoj studiji TopTenReviews (www.toptenreviews.com). Tako je NiceLabel prepoznat širom svijeta!

Katalog

Podrška

Pritisni na različite potrebe

Vezani proizvodi

  na vrh 

  nazaj

DENSO
http://www.ttid-systems.com/en/home/Japanska tvrtka Denso, važna je karika Toyota Corporation, proizvodi i prodaje visokokvalitetna mobilna ručna računala i bar-kod skenere, koji krasi brzo i točno uzimanje podataka, niska potrošnja energije, napredni mehanizmi čitanja bar kodova (laserski čitač, kamera), visok stupanj otpornosti na vanjske čimbenike (hladnoća, voda, toplina, pad), ergonomija, itd.

Denso posljednjih godina razvoj novih modela temelji na operacijskom sustavu MS Windows, kao što je to slučaj kod konkurenata, ali i dalje nastaviti raditi neke modele na BHT podlozi, koja je slična DOS-u. U stvari među BHT-terminalima nalaze se najpouzdaniji proizvodi, koje je itko ikada napravio. Denso je lider u razvoju konceptualne simbologije QR 2D kodova.

Denso pruža vrhunska mobilna rješenja s automatskim prihvatom podataka te je jedini proizvođač opreme iz područja automatske identifikacije, koja se pojavljuje kao sponzor u formuli jedan (Toyota Team), gdje je sudionik u učinkovitom upravljanju logističkim lancem koja koriste i ostale momčadi.

Katalog

SupportVezani proizvodi

  na vrh 

  nazaj

MOTOROLA
http://www.motorola.com/business

Automatska identifikacija i mobilno prikupljanje podataka na najvišoj razini - pomoću izuzetno robusnih ručnih računala, bar kod čitača, RFID opreme i pribora (uspostavljanje bežične mreže) tvrtke Motorola. Robusnost ručnih računala, koje proizvodi Motorola spadaju među vodeće u svijetu, što pokazuje i njihov tržišni udio, sigurnost proizvoda i njihova izdržljivost, pogotovo kada je u pitanju utjecaj okoline na njih.

Do 2007 je priznata i pouzdana napredna tehnologija pakirana u uređaj poznat kao Symbol. Symbol prepoznala Motorola, kada je uočila dobro poslovanje poduzeća te tvrtke pa se krajem 2006 odlučila za ulaganja i preuzimanje.


Mi smo postigli Motorola Authorized Reseller Partner status

Katalog

Podrška

Vezani proizvodi

  na vrh 

  nazaj

MICROSCAN
http://www.microscan.com

Barkod čitači Microscan pripadaju samom vrhu specijaliziranih proizvoda namjenjeni zahtjevnim uvjetima pri čitanju podataka za automobilsku i zrakoplovnu industriju, proizvodnju za vojne svrhe, te logistiku i transport, kao i u drugim industrijama. Specijalizirana identifikacija, omogućava ekstremno visoku kvalitete i brine za osiguranje sljedivost u automatizaciji proizvodnje, tako što će dosljedno identificirati svaki bar kod, koji teče kroz proizvodne linije (čak i pri visokim brzinama). Microscanove čitače dijelimo na industrijske, OEM i one za 2D kod. Zbog visoke specijalizacije i robusnosti pogodni su za korištenje u vrlo zahtjevnim uvjetima koje predstavlja industrijsko okruženje.

S čitači priznatog svjetskog proizvođača Microscan koriste se u mnogim mjestima širom svijeta kako bi se osigurala sljedivost, automatizacija poslovanja itd. Microscan je prisutan u proizvodnim linijama za automobilsku industriju. Među njihovim najtraženijim proizvodima su oni iz serije Quadrus, MS-9, QX-830 i MS-890.

Katalog

E-Learning: Pogledajte video prezentacije

Podrška

Vezani proizvodi

  na vrh 

  nazaj

CIPHERLAB
http://www.cipherlab.co.uk/

Prijenosni terminali za prikupljanje podataka, bar-kod skeneri, dekoderi, ručni skeneri, terminali, zidni terminali ... Tajvansko poduzeće CipherLab, koji se ubraja među najveće dobavljače čitačkih modula drugim priznatim proizvođačima (PSC, Metrologic, Symbol itd.) jača svoje redove te je sve važnije i na tržištu EU, što pokazuje i nedavni posjet sjedištu naše tvrtke.

Katalog

Podrška

Vezani proizvodi

  na vrh 

  nazaj

DATAMAX O'NEIL
http://www.datamax-oneil.com/do/com/en-us/home/printers-software/portable-printers

Datamax O'Neil jedna od vodećih svjetskih tvrtki kada je riječ o proizvodnji mobilnih pisača u vezi s aplikacijama, gdje trebamo mobilni prijenos podataka i ispis računa na udaljenom mjestu. Extechovi pisači imaju dokazane kvalitete, što dokazuju gotovo 20-godišnjom tradicijom i velik broj zadovoljnih korisnika. Novima modelima, kao što je Andes3, Datamax O'Neil ulazi na područje ispisa naljepnica, gdje očekuje odgovarajuće rezultate.

Katalog

Podrška

Vezani proizvodi

  na vrh 

  nazaj

OPTICON SENSORS
http://www.opticon.com/

Japanski proizvođač Opticon dokazuje da je kvalitetu moguće dobiti čak i po dobroj cijeni. Zajednička nit djelovanja je proizvodnja kvalitetnih OEM čitačkih modula ("scan engine") koji su namjenjeni ugradnji u uređaje drugih proizvođača (prodajni automati, info terminali, skeneri, ručnia računala i terminali). Čitački doseg nekih od modula doseže čak i do bar kodova na udaljenosti od 7 metara. Velike količine tih modula dnevno se dobivljaju do proizvođača u Kini i Tajvanu, a neke od njih završavaju u Japanu (Casio). Opticonova ponuda uglavnom se sastoji od računala i ručni čitači na temelju bar kod tehnologije, a neki od uređaja podržavaju i RFID tehnologiju. Njihovi čitači nisu samo ručni i žični, nego i bežični ili fiksni. Kod bežičnih čitača treba spomenuti i Bluetooth bežičnu tehnologiju - ZigBee bežični komunikacijski protokol (802.11 b/g). Opticon: još uvijek u razvoju novih ideja!

Katalog

Vezani proizvodi

  na vrh 

  nazaj

CUSTOM
http://www.custom.it/

U Custom-u su specijalizirali proizvodnju manjih, efikasnih pisača, POS-blagajni s ekranom, osjetljivim na dodir, POS pisači, minijaturni OEM pisači, pisači za korištenje u kioscima , casino igračnicama ... Custom iz Italije nudi mobilnost za nisku cijenu.

Katalog

Video

Vezani proizvodi

  na vrh 

  nazaj

NORDICID
http://www.nordicid.com/

Razvoj i proizvodnja mobilnih ručnih terminala za automatsko prikupljanje podataka s učinkovit pred i post-prodajnom podrškom. Proizvodi su za ovo područje neobičnih kreativnih oblika i boja.

S motom "U rukama korisnika u svim zemljama svijeta", ispunjavaju svoje prvotno poslanje i opravdavaju visoke troškove istraživanja i razvoja u prošlosti.

Katalog

Vezani proizvodi

  na vrh 

  nazaj

SOCKET MOBILE
http://www.socketmobile.com/

S dodacima za povezivanje američkog proizvođača Socket Mobile širimo mogućnosti uporabe ručnih računala i dlanovnika. Dodaci omogućuju korisnicima da se u bilo koje vrijeme i bilo odakle povežu s željenom računalnom mrežom. Podupiru brzo i točno prikupljanje podataka, maleni su, lagani i s niskom potrošnjom energije. Socket se rukovodi načelom: kombiniramo maleno i učinkovito.

Katalog

Podrška

Vezani proizvodi

  na vrh 

  nazaj

NFIVE
http://www.nfive.com

Kvalitetna programska oprema za tiskanje kartica (slike, opisni podaci, crtični i 2D bar kodovi, magnetni zapisi itd.) dizajniranih za kontrolu pristupa, registracije radnog vremena, posjeta stranki itd.

U Nfive su postavili sebi cilj da budu odlični u području jednostavnog softwarea za automatsku identifikaciju.

Katalog

Podrška

Vezani proizvodi

  na vrh 

  nazaj


    AKTUALNI SPISAK RABLJENE OPREME ZA BAR KOD Mnogobrojna poduzeća dobro su svijesna prednosti, koje donosi tehnologija >>