translate
The tool enables a direct, mechanical translation of the text to be made on the website. Neither LEOSS nor LEOSS ADRIA KOD can be held liable for the correctness of the translation.

  Slovensko 

  Hrvatska

  početna

  nazad

  printaj

  zemljovid stranice

  e-mail
domov
VIDEO SNIMCI OPREME ZA BAR KODU I RFID. Zbog lakše predstave djelovanja opreme za bar kodu pripremili smo odabir >>
proizvodi . mobilni terminali . drugi ručni terminali

informatizacija logistike

LEOSS Adria - Kod d.o.o.
Kamenarka 25a, Poslovna zgrada REM
10010 Novi Zagreb
Hrvatska
Tel.: +385 1 2015 500
Faks: +385 1 2015 502
GSM: +385 91 2015 500
E-mail: leoss@leoss.eu

LEOSS d.o.o.
Dunajska 106
SI-1000 Ljubljana
Slovenija
Tel.: +386 1 530 90 20
Faks: +386 1 530 90 40
GSM: +386 40 480 006
E-mail: leoss@leoss.si


Denso BHT-900
*** NAJPRODAVANIJI PRODUKT ***

Denso BHT-900

Ručni terminal Denso BHT-900 s CCD tehnologijom skeniranja barkoda je nepogrešivo oruđe za izvođenje popisa svih vrsta. Preporučamo ga za inventure skladišta (uključivo i s hladnim programom proizvoda) i trgovine te osnovnih sredstava. Serviserima i prodavačima pomaže uštedjeti vrijeme pa mogu obići više stranaka na terenu, tipa popisa brojila ili terenske prodaje. U osnovi je terminal odmah spreman za rad, zbog predinstaliranog i već u cijeni uključenog softvera za jednostavno skladišno poslovanje EasyPack. Tu je mogućnost izravnog pristupa datotekama i prikupljenim podacima putem unaprijed instaliranog MS Internet Explorera. Na terminal je moguće instalirati neku od brojnih korisnih aplikacija koje je za BHT–OS razvio LEOSS za svoje stranke. To je najstabilniji operativni sustav ikada, posebno razvijen za potrebe industrije automatske identifikacije. Najveća prednost BHT-OS sistema je usredotočenost na ključne funkcije poslovanja. BHT-900 se pobrine za bržu obradu podataka, te otpadne ručno pretipkavanje podataka, pri čemu izmaknemo mogućim greškama.

Zaštita terminala je u skladu s IP54 standardom zaštite, zaštićen je od pada (dokazano 60 padova s visine od 1,2 m) i djeluje pri -5°C, što je značajno poboljšanje u usporedbi s prethodnikom (BHT-8000). Bezbolan prijelaz s BHT-8000 na BHT-900 je provjeren, jer je BHT-900 pažljivo pripremljena nadgradnja legendarnog modela BHT-8000. Posljednji se već cijelo destljeće skrbi za inventure brojnih trgovaca: Müller, E.Leclerc, Mercator, Schlecker, Spar, Deichmann, Bucherer ... i drugih organizacija tipa Toyota, Alsco, TNT, Hypo Bank, Addenbrooke’s Hospital, Linde Gaz Polska, Bella Flora, Nestle idr. te više od 200 organizacija u Sloveniji i Hrvatskoj. Dokazano se nosi kao vrlo efikasno oruđe mobilne prodaje (u rješenju ambulantna prodaja - Brza). Prilagođava se zahtjevima svake stranke. Nudi izrazito precizno i brzo čitanje barkoda. Komunikacija može biti žična (direktno preko USB kabela ili preko podstavka (RS-232 ili USB »batch«) ili bežična (Bluetooth i IrDA). Pri Densu preporučaju korištenje energijsko učinkovitih baterija za punjenje Eneloop, koje omogućuju 200 sati neprekidnog rada, pod pretpostavkom da ne koristite stalno Bluetooth za prijenos podataka. Osim toga, u terminal možemo ubaciti obični alkalnu bateriju tipa AA. Osjetljivi zaslon (bijeli) je u 12 redova (128 x 96 točaka), a uspješnost skeniranja prikazuje 3-bojni LED idikator, čija zelena boja potvrđuje uspješno skeniranje.


Tehnički podaci

Domača strana dobavljača

Ostala ponuda dobavljača Denso na naši web stranici
Područja uporabe:
 • proizvodnja
 • logistika
 • trgovina
 • zdravstvo
 • školstvo
 • kultura
 • turizam
 • transport
 • vlada i javna uprava

  Proizvod najčešče upotrebljavamo za rješenja:
 • Inventura osnovnih sredstava
 • Inventura robe
 • Naručivanje na terenu
 • RF skladište
 • Mobilna prodaja (ambulantna prodaja) - Brza

  Postanite zadovoljna stranka, ili telefonom (01) 20 15 500. Za sve proizvode iz našeg kataloga pružamo potpunu podršku i pomoć kao i vlastite servisne usluge.

  Denso BHT-900


 • 
  na vrh 

  nazaj


      ZEBRA PISAČI ZA ISPIS RAČUNA I TISAK NALJEPNICA S MOBILNOG TELEFONA: najveći proizvođač [URL >>