Izvanredna akcija za jeftiniji početak poslovne godine, koji vrijedi do 29.2.2012.
Slažemo se, da cijena dostave predstavlja značajan trošak isporuke narudžbe. Zato Vam ju za bolji početak godine pri narudžbi repromaterijala vrijednosti iznad 1230 kn plaćamo mi.
  
Naša široka ponuda naljepnica i folija zadovoljava i zahtjevnije korisnike. Folije i naljepnice su na zalihi ili brzo dobavljive, cijene su povoljne. Dodatna prednost: na Vašu želju ih otisnemo u našoj tiskari.
  
Značajke repromaterijala, koji osigurava LEOSS Adria - Kod, su:
  • standardiziranost (sukladnost s EU propisima),
  • osigurana konstantna kvaliteta,
  • provjereno djelovanje u povezanosti s printerima Zebra.
Bez obzira na to da li želite sami otisnuti naljepnice s barkodom ili kupiti već otisnute, LEOSS Adria - Kod osigurava cijenovno učinkovita riješenja. Nudimo neotisnute i unaprijed pretisnute naljepnice u roli. Po mjeri izrađene naljepnice u roli su na volju u širokoj paleti boja, veličina i materijala.
   
LEOSS Adria-Kod preporuča, da se za tiskanje sa Zebrinim printerima uporabljavaju originalni Zebrini riboni za tiskanje i naljepnice, jer su time osigurani optimalni uvjeti rada. Za neke posebne aplikacije, kad Zebra nema na izbor odgovarajuće trake, LEOSS Adria - Kod osigurava ribone specijaliziranih proizvođača (npr. za tiskanje na ušivne etikete).
Za proširenu ponudu potrošnoga materijala za termo tiskače kliknite na donje linkove:
Ne odgađajte, čim prije si osigurajte kvalitetan repromaterijal s besplatnom dostavom (Intereuropa). Naručite još danas odgovorom na ovu informaciju ili po telefonu (01) 2015 500, faxu (01) 2015 502 ili na leoss@leoss.eu.
   
Krešo Krmek