Poštovani,
    
novi ručni terminali Denso BHT-900 su nezamjenjiv alat za učinkovitu provedbu popisa svih vrsta (u skladištu, trgovini, osnovnih sredstava, brojila ipd.) ili terenske prodaje. Vašim komercijalistim, prodavačima, serviserima i vozačima pomažu uštedjeti vrijeme pa mogu obići više stranaka na terenu. I još nešto vrlo bitno: u cijenu toga terminala uključen je softver za inventure. Također, značajka Denso BHT-900, koji je nadogradnja na široko korišteni terminal BHT-8000, je funkcija izravnog pristupa datotekama i prikupljenim podatacima putem unaprijed instaliranog MS Internet Explorera.
    

Nezavisan, stabilan i pouzdan – BHT OS - provjereno
       
ZALIHE I SLJEDIVOST PO NOVOM : BHT TERMINAL S PRISTUPOM DO DATOTEKA U TERMINALU
U usporedbi sa svojim prethodnikom, treba istaknuti sljedeća važna poboljšanja:
  • pripremljen za komisioniranje i inventuru u skladištima s hladnim programom
  • zbog predinstaliranog programa već uključenog u cijenu softvera za jednostavno skladišno poslovanje na terminalu EasyPack je odmah spreman za rad
  • terminal IP54 standarda zaštite, zaštićen od pada (dokazano 60 padova s visine od 1,2 m)
  • kompatibilnost – na terminal je moguće instalirati niz korisnih aplikacija koje je razvio LEOSS za svoje kupce, na najstabilniji operativni sustav BHT ikada. To je posebno razvijen sustav za potrebe industrije automatske identifikacije
  • energetski učinkovite punjive baterije Eneloop koje daju 200 sati neprekidnog rada, pod pretpostavkom da ne koristite stalno Bluetooth za prijenos podataka.
U Hrvatskoj i Sloveniji BHT opremu koristi više od 200 organizacija i tvrtki. Tako možemo sa sigurnošću reći da je to ispitan vrlo učinkovit alat za mobilnu prodaju (Mobilna prodaja (ambulantna prodaja) - Brza). Postanite zadovoljna stranka, javite nam Vaše zanimanje za proizvod na leoss@leoss.eu ili telefonom (01) 20 15 500. Za sve proizvode iz našeg kataloga pružamo potpunu podršku i pomoć kao i vlastite servisne usluge.
 
Uz srdačan pozdrav,
  
Krešimir Krmek
direktor

 
LEOSS Adria-Kod
 
LEOSS Adria - Kod d.o.o.
Nežićeva 2C, Sloboština
10 010 Novi Zagreb
T: (01) 2015 500
F: (01)
2015 502
GSM: 091
2015 500
E: leoss@leoss.eu