NADPROSJEČNA KVALITETA TISKANJA ZA ODLIČNU CIJENU

 ZEBRA PRINTERI i NICE LABEL PROGRAMI

LEOSS Adria - Kod
 
Naručite Vaš novi printer Zebra LP/TLP 2824 Plus, ZM400, repromaterijal i NiceLabel Express program za ispis naljepnica po najpovoljnijim uvjetima na tržištu!

PROMOTIVNA AKCIJA - 15 %
I ZA PRVIH 10 KUPACA JOŠ - 10 %
A ZA DRUGI NARUČENI ARTIKL JOŠ - 5 %

Zebra LP/TLP 2824 Plus je jedan od vodećih stolnih pisača u smislu svestranosti i jednostavnosti pripreme tiska, koji razumije naredbe EPL i ZPL programskog jezika. Služi za ispis različitih etiketa, deklaracija ili oznaka barkodom. Pruža kvalitetan i jeftin direktan termalni ispis na termalne naljepnice. Zbog optiminiziranog oblika uklanja prostorne dileme, pa je stoga vrlo prikladan za mnoge tvrtke, manje i veće trgovine, domove zdravlja, javnu upravu, gdje god je potrebna mala dimenzija ispisa etiketa do širine 56 mm. Kada je spojen na trgovačku POS blagajnu, koristi se kao zamjena POS pisača (Epson, Star) i njime tiskamo račune na termalni papir. Ključne prednosti Zebre LP 2824 Plus: niska cijena, kvaliteta, pouzdanost i mala veličina, dodatni pribor (odljepljivač i nož, Flash memorija (64 MB), generator datuma i vremena). Bežičnu Ethernet komunikaciju dopunjuje serijski, USB ili paralelni priključak.

                                                                                            

                                                                                          Više o LP/TLP 2824 možete vidjeti ovdje (PDF)

 
Industrijski pisač Zebra ZM400 je uređaj za obilježavanje širine ispisa do 104mm i brzinom do 254mm/s, koji jedini u svojoj klasi nudi ispis naljepnica u vrlo visokoj rezoluciji (600 dpi). Izbor definicije također uključuje 203 i 300 dpi. Osim toga ima još jednu posebnost: za previjanje folije ima instaliran poseban držač koji omogućuje uporabu tiskačkih traka s crnilom na unutarnjoj ili vanjskoj strani, čime Vam ZM400 dopušta korištenje postojećeg repromaterijala ili možete promijeniti - otići na najbolje - na Zebru.

  

    Više o ZM400 možete vidjeti ovdje  (PDF)

 
NiceLabel program za ispis etiketa
je skup profesionalnih programa koji pruža sveobuhvatno rješenje za dizajn i tisak naljepnica, barkode i RFID oznake. To je najnapredniji programski paket na svjetskom tržištu, što potvrđuje više od 35.000 zadovoljnih klijenata. Njegove mogućnosti očituju se u kombinaciji s više od tisuću pisača naljepnica koje su prepoznali proizvođači, među kojima po  kvaliteti odskaču Zebra, Cognitive i Extech. Podržano je korištenje svih vrsta baza podataka, njihova integracija u poslovne sustave i automatizirane sustave za ispis i potpunu izradu prilagođenih rješenja za tiskanje naljepnica, RFID i barkod naljepnice.  

  

Više o NiceLabel programu za ispis naljepnica vidite ovdje (PDF)

 
*Promotivna akcija traje 7 dana od datuma objave. Dodatni popust od 5 % za drugi naručeni artikl zadržavate i kod narudžbe na slijedećoj objavljenoj promotivnoj akciji opreme za barkod.

 

Naručite na:

 

LEOSS Adria-Kod

 

LEOSS Adria - Kod d.o.o.
Nežićeva 2C, Sloboština
10 010 Novi Zagreb
T: (01) 2015 500
F: (01) 2015 502
GSM: 091 2015 500
E: leoss@leoss.eu

_______________________________________________________________________________

Izvor podataka je Fina (Poslovna Hrvatska 2010). Ova poruka je namijenjena naslovljenom primatelju  poruke. Ako je prispjelo na krivu adresu ili mislite da niste prava osoba (promjena podataka), molimo Vas da preusmjerite odgovornoj osobi (PROSLIJEDI / FORWARD). Prosljedi prijatelju. LEOSS ADRIA-KOD d.o.o., Nežićeva 2c, Sloboština, 10010 Novi Zagreb. Kako nas pronaći? Pogledajte interaktivnu kartu. Radno vrijeme: 8.00 – 16.00.