translate
The tool enables a direct, mechanical translation of the text to be made on the website. Neither LEOSS nor LEOSS ADRIA KOD can be held liable for the correctness of the translation.

  Slovensko 

  Hrvatska

  početna

  nazad

  printaj

  zemljovid stranice

  e-mail
domov
MOBOS TERENSKA PRODAJA - Svojoj terenskoj ekipi omogućite bolju prodaju uz naše rješenje za ambulantnu prodaju >>
rješenja . mobilni terminali

informatizacija logistike

LEOSS Adria - Kod d.o.o.
Kamenarka 25a, Poslovna zgrada REM
10010 Novi Zagreb
Hrvatska
Tel.: +385 1 2015 500
Faks: +385 1 2015 502
GSM: +385 91 2015 500
E-mail: leoss@leoss.eu

LEOSS d.o.o.
Dunajska 106
SI-1000 Ljubljana
Slovenija
Tel.: +386 1 530 90 20
Faks: +386 1 530 90 40
GSM: +386 40 480 006
E-mail: leoss@leoss.si


TERENSKO SERVISIRANJE
TERENSKO SERVISIRANJE

Odgovorni ste za servisiranje na terenu? Pri tom često zamjenjujete neispravan dio i zapisujete serijski broj rezervnog na list papira? Dogodi li vam se ikad da je u uredu teško pročitati serijski broj ili dolazi do nekih drugih neugodnosti? Ovo možete izbijeći rješenjem TERENSKO SERVISIRANJE, koje uvelike pojednostavljuje dokumentiranje i bilježenje servisnih intervencija, pregleda i drugih usluga.

CJELOKUPNO RJEŠENJE TERENSKO SERVISIRANJE

Terensko servisiranje je korisniku ugodno i jednostavno riješenje za pomoć pri radu na terenu, koji može djelovati povezan s vašim poslovno-informacijskim sustavom ili samostalno. Software na ručnom terminalu omogućuje da pisanje na list papira više nije potrebno. Pomoću tražilice vrlo lako možete naći stranku koju ste upravo servisirali. Zatim, skeniranjem barcode-a, unosom preko tipkovnice ili traženjem artikla preko popisa također vrlo lagano dodajete uslugu ili artikal na servisni list. Artikli se vode po količini, serijskom broju ili šarži. S mobilnim printerom na licu mjesta stranci možete i izdati potvrdu o servisiranju.

Potom, pri povratku u ured, jednostavno prenesite dokumente na PC te ih uvezite u vaš poslovni sustav pomoću CSV datoteke, koja je prikladna za daljnju obradu u MS Excellu. Riješenje je dostupno u više jezika.


Popravak stroja za pranje suđa i istovremeno izdavanje potvrde o servisu

Prednost takvoga sustava je da vam nije potreban žičani/fiksni čitač povezan sa laptopom. Prijenos podataka obavlja se bežično ili preko komunikacijskog postolja pri povratku u ured. U isto vrijeme postoji mogućnost izrade konačnog izvješća kojeg je moguće po potrebi na računalu uređivati i poslati elektronskom ili običnom poštom.


Popravak vozila zahtjeva izdavanje potvrde.

Funkcionalnosti:
 • unos podataka preko tipkovice ili bar kod čitača
 • unos podataka na ručnom terminalu (kod artikla, količina, ser. broj, datum servisa)
 • pohrana podataka u više datoteka
 • obrada više dokumenata istovremeno
 • jednostavna komunikacija s PC-jem
 • rad u kombinaciji s uporabom PC-ja („header“ dokumenta oblikujete na PC-ju)
 • uvid u bazu artikala na terminalu (ispis podataka: naziv, cijena, zaliha artikla itd)
 • potpora sljedivosti (serijski broj, datum servisa, šarža)  Područja uporabe:
 • proizvodnja
 • logistika
 • trgovina
 • zdravstvo
 • školstvo
 • kultura
 • turizam
 • transport
 • vlada i javna uprava  Tražite li pouzdano i isplativo riješenje za potporu terenskim servisnim ekipama? Iskoristite njezin potencijal i izaberite korisniku ugodan i jednostavan sustav za pomoć pri radu na terenu - TERENSKO SERVISIRANJE. LEOSS je također razvio software za potporu logističkim centrima kao i jednostavna veleprodajna i maloprodajna riješenja uz potporu za sljedivost artikala. Upite pošaljite na ili telefonom (01) 20 15 500. Za sve proizvode i rješenja iz našeg kataloga pružamo potpunu podršku i pomoć kao i pri održavanju te vlastiti servis. Svjesni smo da su potrebe svake organizacije različite i zato naša riješenja prilagođavamo svakom korisniku.


  Informatički podržite svoje terensko poslovanje, npr. servis aparata za gašenje požara ili pregled instalacija. Preporučamo LEOSS-ovo riješenje za servisiranje na terenu.


  Ključne riječi:
  Terensko servisiranje, informacijska potpora obavljanju usluga, terenski zadaci, bilježenje servisnih usluga, precizna kontrola i istovremeno praćenje inventara i stanja na skladištu, brzi i kontrolirani pokreti u skladištu, minimizacija koraka zaprimanja blaga, poslovanje ručnim terminalima na terenu, skraćeno vrijeme odziva, smanjen broj pogrešaka, eliminiranje dugotrajnih ručnih postupaka pri sljedivosti, praćenje šarže i datuma primjene, servisne intervencije, uklanjanje kasnog knjiženja, prijenos velikog broja ručne dokumentacije u sljedljivi elektronski oblik, eliminiranje nepravilnog etiketiranja i neadekvatne isporuke kupcima, povećanje kvalitete usluga, smanjenje – optimizacija troškova. Servis na terenu uz pomoć ručnog terminala olakšava rad


 • 
  na vrh 

  nazaj


      AKTUALNI SPISAK RABLJENE OPREME ZA BAR KOD Mnogobrojna poduzeća dobro su svijesna prednosti, koje donosi tehnologija >>