Kako brzo i jednostavno rukovati materijalima u skladištu, zaprimati i izdavati robu te napraviti inventuru?
 
Regal je korisniku prijazno i jednostavno rješenje za pomoć pri radu u skladištu, koji djeluje u povezanosti s Vašim poslovno-informatičkim sustavom.
 
Sustavno rješenje za upravljanje skladištem predstavlja moćan alat za povećanje konkurentnosti na tržištu. Uvođenje bar kodova, ručnih terminala i softvera znače unapređenje procesa u skladištu, a učinkovito skladište je kritični faktor uspjeha logističkog lanaca.
 
Na volju su dvije verzije:
Regal - Jednostavno skladišno poslovanje
Regal SL - Jednostavno skladišno poslovanje s potporom slijeđenju
 
Reference i funkcionalnosti možete pronaći klikom na ovaj link 
Cijena: od 1.500 kuna
 

 
Ako Vama trebaju dodatne funkcionalnosti, preporučujemo odabir cjelovitog rješenja MOBOS Skladište. Za rad na terenu preporučujemo MOBOS Terenska prodaja, MOBOS Prikupljanje narudžbi i pospješivanje prodaje, dok ćete popis osnovnih sredstava najefikasnije odraditi uz rješenje InventuraOS.

 
Tražite pouzdano i pristupačno rješenje za skladište? Iskoristite njegov potencijal i odaberite korisniku prijazan i jednostavan sustav za rad i pomoć u skladištu Regal. LEOSS je također razvio softver za podršku logističkog centra, kako veleprodajnih tako i maloprodajnih tvrtki, uključujući i podršku za sljedivost proizvoda. Zanimanje pokažite na leoss@leoss.eu ili telefonom (01) 20 15 500. Za sve proizvode i rješenja iz našeg kataloga pružamo potpunu podršku i pomoć kao i vlastite servisne usluge. Mi razumijemo da su specifičnosti svake tvrtke različite, tako da su naša rješenja uvijek prilagođena korisnicima.


 
I još nekoliko važnih stvari za Vas:
Kontakt za više informacija i prezentaciju:
 
Krešimir Krmek
Direktor

 
LEOSS ADRIA-KOD d.o.o.
T: (01) 2015 500 i 091 2015 500
E: leoss@leoss.eu