Tražite mogućnost brze izrade narudžbi na terenu?
  
S našim rješenjem možete narudžbe izraditi kod kupca, a ne više u uredu.
Ne zaboravite, narudžba izrađena kod stranke Vam štedi vrijeme za sljedeću stranku.
  
Moduli "Naručivanje" i "Pospješivanje prodaje" omogućuju izradu preporuke i kontrolu prisutnosti Vaše robe na policama (obvezni asortimani, "out of stock").
  
Cilj rješenja "MOBOS Prikupljanje narudžbi i pospješivanje prodaje" je omogućiti Vašoj ekipi na terenu, da se što bolje približi kupcima. Uporabom ručnih terminala se pospješi proces naručivanja za sve uključene suradnike, pojednostavi rad i smanji greške, koje nastanu pri dugotrajnom ručnom unašanju podataka (pretipkavanju). Uštedeno vrijeme namjenite svojim kupcima čime im pokažete, da ih cijenite i poštujete. I to je prava formula za vaš uspjeh.



Celovito rješenje MOBOS Prikupljanje narudžbi preporučamo svim organizacijama, koje žele pospješiti prikupljanje narudžbi na terenu. Koristite informacijsku potporu prikupljanja narudžbi za buduće dostave robe. Pomoću ručnih terminala kod stranke odradimo odgovarajuće dokumente (narudžbu, preporuku, prisutnost robe na policama, »out-of-stock«) i po potrebi ih otisnemo na mobilnom printeru. Prijenos podataka o napravljenim transakcijama u poslovno-informacijski sistem matične organizacije teće automatski.
  
Zašto odabrati MOBOS? Jer omogućuje:
  • određivanje ruta, prioritete te popise robe,
  • uvid u zadnje isporuke za određenu stranku i produkt,
  • pospješivanje prodaje pomoću preporuke,
  • priprema narudžbe kod kupca na osnovi stanja zaliha i prethodnega prometa,
  • kontrola prisutnosti robe na policama,
  • pregled prodaje po djelatniku i dostavnom mjestu,
  • voditelju prodaje olakša obradu podataka i pripremu analiza.

Svojim komercijalistima omogućite postizanje boljih rezultata prodaje s rješenjem MOBOS Prikupljanje narudžbi i pospješivanje prodaje, koji je povezan s Vašim informacijskim sistemom.
  
Kako teče rad na terenu?
Prikupljanje narudžbi vršite s terminalom s Vašim asortimanom roba. U dogovoru s poslovođom kupca izaberemo artikle, koje žele naručiti. Pri tome si pomažemo modulom »prioritet prodaje«. Sistem kao dodatnu mogućnost omogućuje i označavanje prioriteta prodaje. Tako je mogućnost na nivoju cijele organizacije definirana do devet nivoja, po kojima se određeni artikli razvrstaju po važnosti prodaje. Ti artikli su na terminalu različito obojeni. Prodavaču boje određenog artikla signaliziraju prioritet prodaje. Pri poštivanju te signalizacije efikasno se pospješi prodaja. Razlozi za bojenje artikala su različiti: kratak rok uporabe, visoka marža, akcija ipd.
   
Podatke o narudžbi i zalihi prikupimo na određenom prodajnom mjestu po određenom artiklu. Ako u bazi odstupa zaliha nekoga artikla, stranku upozorimo i predložimo joj da manjkajuće količine dopuni. To je važan argument i u Ugovorima, potpisanim s trgovcima u kojima je definirana zaliha, koja bi morala biti na policama. To je jedna vrlo važna dodana vrijednost postojećem načinu rada u usporedbi s predhodnim, gdje se takvi podaci nisu prikupljali.
   
I kontrolu vršimo pomoću terminala: očitamo barkod artikala, koji su na policama te formiramo dokument »Out of stock«, koji je namenjen kontroli prisutnosti produkata te izradi izvještaja.



Zadnji primer dobre prakse: MOBOS Terenska prodaja + MOBOS Prikupljanje narudžbi i pospješivanje prodaje
 
Kliknite >> za širi opis rješenja
 
Opcije:
MOBOS Prikupljanje narudžbi i pospješivanje prodaje je dio cjelovitog sistema MOBOS. On je na volju u različitim paketima, koje možemo međusobno kombinirati. Tako može istovremeno na istom terminalu djelovati više paketa, npr. Terenska prodaja, Prikupljanje narudžbi i pospješivanje prodaje te Skladište.
 
Staro za novo: ako već imate određenu opremu (barkod terminale idr.), možemo provjeriti, je li ta primjerena za rad s našim aplikacijama pa je u tom slučaju možete koristiti i dalje, te uštedjeti, odnosno zamjeniti za novu.
  
Najam: ako ne želite investirati u kupnju, moguć je i najam.


Da li je bliska komunikacija s kupcima među ključnim elementima Vašega poslovanja? Tada je MOBOS Prikupljanje narudžbi i pospješivanje prodaje pravo rješenje za Vas. Kontakt za više informacija i praktična prezentacija:
  
Krešimir Krmek
Direktor
   
LEOSS ADRIA-KOD d.o.o.
T: (01) 2015 500 i 091 2015 500
E: leoss@leoss.eu