NADPROSJEČNA KVALITETA TISKA ZA NISKU CIJENU - ZEBRA STOLNI PRINTERI 2824 Plus

 

  

Zebra 2824 Plus = racionalno iskorišten prostor + jednostavno i pouzdano do jeftinih naljepnica s bar kodom i drugim podacima

 

Poštovani, 

   

Zebrina obnovljena serija 2824 stolnih printera, kojima je dodata oznaka »Plus«, je namjenjena cjenovno ugodnijem, jednostavnijem i pouzdanijem tiskanju naljepnica tamo gdje se suočavamo s pomanjkanjem prostora.
 
Tiskanje naljepnica je moguće do širine 56 mm, pri najvećoj brzini do 102 mm/sek. Model LP i TLP 2824 Plus se razlikuju u tome, da LP 2824 tiska samo na termo osjetljive etikete, koje upotrebljavamo za označavanje u manje zahtjevnim uvjetima, npr. kad označeno pohranjujemo na pretežno sobnim temperaturama i ne izlažemo ga vanjskim utjecajima (suncu, niskim temperaturama i vodi) dulje od pet godina. Kad trebamo trajnije naljepnice, možemo ih jeftino  tiskati s verzijama TLP, kod kojih se tiskanje takvih naljepnica vrši pomoću folije. Neovisno od izbranoga 2824 modela umetanje i zamjena folije i kolutova naljepnica je vrlo jednostavna. LP printer je moguće upotrijebiti i kao zamjenu  POS printera (Epson, Star) s priključkom na trgovačku POS blagajnu i njime tiskati račune na termalni papir. Niska cijena, kvaliteta, pouzdanost i male dimenzije, kao i brojne komunikacijske mogućnosti su glavne prednosti Zebre 2824. Više ovdje.

 

 

I još nekoliko važnih stvari za Vas:

Vrijeme je za cjenovno ugodnije i jednostavnije tiskanje naljepnica,

  

Krešimir Krmek
direktor

 

LEOSS Adria-Kod

 

LEOSS Adria - Kod d.o.o.
Nežićeva 2C, Sloboština
10 010 Novi Zagreb
T: (01) 2015 500
F: (01)
2015 502
GSM: 091
2015 500

E: leoss@leoss.eu